Missie en visie van Moja Rada – Mijn Advies

Regelmatig vragen mensen die ik spreek, wat de naam Moja Rada betekent. Deze woorden zijn Pools en betekenen Mijn Advies. Toen ik in 2015 mijn eigen bedrijf begon had ik het idee dat de bedrijfsnaam iets moest zijn dat mensen bijblijft – en dat doet het zeker.

De keuze van de naam blijkt nog steeds een goed besluit, want bijna iedereen die ik na verloop van tijd spreek, herinnert zich de naam nog.

Missie

Het kiezen van de naam Moja Rada was dus niet vrijblijvend. Het schept verplichtingen.

Sinds de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in 2016, is het mijn doelstelling om mijn passie en expertise op het gebied van bedrijfsprocessen, ICT, privacy, security en wetgeving praktisch in te zetten. Hiermee kunnen imago- en reputatieschade en AVG-boetes worden voorkomen.

Het is mijn missie om, door gebruik te maken van al mijn ervaring en kennis, te zorgen dat organisaties voldoen aan de AVG. Denk hierbij aan het adviseren en ondersteunen van medewerkers, management, directie en bestuur over vragen op de naleving van de AVG.

U onderneemt en doet waar ú goed in bent. Ik neem u de AVG-zorgen uit handen.

Visie

Ondanks de invoering van de AVG, moeten veel organisaties nog verschillende stappen ondernemen om hun privacy en gegevensbeheer te verbeteren. Ik ben overtuigd dat ik met mijn persoonlijke aandacht, onafhankelijkheid, hoogwaardig advies en ook praktijkervaring, mijn klanten kan helpen te voldoen aan de privacy wet- en regelgevingen. Met andere woorden: visie, strategie en borging brengt bescherming van de verwerkte persoonsgegevens binnen uw organisatie.

Ik ga geen uitdaging uit de weg en zorg voor de juiste resultaten op het gebied van informatiebeveiliging, privacy, processen en procedures.

Belofte maakt schuld

Wat ik beloof maak ik waar, daarop ben ik altijd aanspreekbaar. Ik ben me bewust van de impact van mijn werk en zie het als een uitdaging om betekenisvol bij te dragen aan het succes van mijn opdrachtgevers.

Mijn kernwaarden zijn

  • Deskundigheid

  • Betrokkenheid

  • Openheid

  • Enthousiasme

  • Nauwkeurigheid

Henk van Leussen

Specialist privacywetgeving

Henk van Leussen | Specialist privacywetgeving bij Moja Rada - Ik help u graag!

Ingeschreven bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Met meer dan 25 jaar ervaring in IT, project en privacymanagement heb ik mij bewezen als een deskundig professional. Ik heb een innovatieve visie op verandering, een sterk analytisch vermogen en kan en durf buiten de lijntjes te denken.