Moja Rada – Mijn Advies

De bedrijfsnaam Moja Rada lijkt moeilijk uit te spreken, maar is het niet. Probeer maar eens. Regelmatig vragen mensen die ik spreek, wat de naam betekent. De woorden zijn Pools en betekenen Mijn Advies. Toen ik in 2015 mijn eigen bedrijf begon had ik het idee dat de bedrijfsnaam iets moest zijn dat mensen bijblijft – en dat doet het zeker. Maar waarom een Poolse naam? Dat was voor mij snel duidelijk, want ik doe al sinds 2005 zaken in Polen en kom er sindsdien regelmatig. En de taal bevalt me ook.

De keuze van de naam blijkt nog steeds een goed besluit, want bijna iedereen die ik na verloop van tijd spreek, herinnert zich de naam nog.

Het kiezen van de naam Moja Rada was dus niet vrijblijvend. Het schept verplichtingen. Als AVG specialist, nearshoring- en outsourcing professional of deskundig consultant ben ik er om u te adviseren. Ik bied u praktische en strategische oplossingen om te voldoen aan de nieuwe privacy wet- en regelgevingen, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) of ePrivacy Verordening (ePV). Ook wordt u ondersteund in uw keuze voor producten en diensten, bedrijfsprocessen en informatievoorziening.

Op deze manier zorgt Moja Rada voor inzicht, overzicht en richting, zodat u gemakkelijker de juiste beslissingen neemt. U kunt in het bijzonder bij Moja Rada terecht voor een AVG quickscan, een AVG adviestraject, FG as-a-service, Privacy Management as-a-service of privacy workshops. Ook op het gebied van procesoptimalisatie staat Moja Rada voor u klaar. Vernieuwen, doorontwikkelen en uitdragen van kennis staan daarbij altijd centraal.

Bent u geïnteresseerd in een van de diensten van Moja Rada? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Henk van Leussen

Specialist privacywetgeving

Henk van Leussen | Privacy Management Consultant bij Moja Rada

Ingeschreven bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Met meer dan 20 jaar ervaring in IT, project en privacymanagement heb ik mij bewezen als een deskundig professional. Ik heb een innovatieve visie op verandering, een sterk analytisch vermogen en kan en durf buiten de lijntjes te denken.