tukkerconnection

Heeft u zelf niet de capaciteit in huis om een (groot) IT project aan te pakken? Of ontbreekt het op sommige onderwerpen aan kennis en ervaring? Wanneer u op zoek bent naar uitbreiding van uw ontwikkelteams of wanneer u liever uw hele project wilt uitbesteden, kan tukkerconnection u capaciteit leveren op basis van van nearshoring of outsourcing.

tukkerconnection werkt hiervoor nauw samen met meerdere toonaangevende organisaties uit onder meer Polen, Oekraïne, Armenië en Belarus (Wit-Rusland). Alle partners hebben een eigen specialisatie, van Python tot Java en .NET softwareontwikkeling. Hierdoor worden via tukkerconnection voor al uw projecten altijd de juiste specialisten ingeschakeld.

Over tukkerconnection

tukkerconnection is een adviesbureau voor nearshore en outsourcing diensten, ontstaan ​​om klanten te verbinden met gerenommeerde softwarebedrijven uit Oost Europa. Het doel is altijd om een ​​langetermijnrelatie op te bouwen tussen klant en leverancier. tukkerconnection is gespecialiseerd in het uitbesteden van de ontwikkeling van uw zakelijke webapplicaties of QA voor software en het testen van services. tukkerconnection biedt de beste software engineers die beschikbaar zijn in web-, mobile- en game-ontwikkeling en software engineering. De ontwikkelingsteams hebben ervaring met veel technologieën en bijbehorende frameworks – Python, Java, .NET, C / C ++, PHP, JavaScript, Angular, iOS en Android bijvoorbeeld. Ook biedt tukkerconnection teams met ervaring in technologieën zoals UI / UX, data science, machine learning, big data, blockchain en serverless computing.

tukkerconnection | DevOps en Continuous Delivery

Toegewijde teams

Integriteit, continue verbetering en flexibiliteit zijn de kernwaarden van tukkerconnection. Toegewijde teams helpen u uw projecten met succes af te ronden binnen de afgesproken tijd en budget.

Aantrekkelijke tarieven

tukkerconnection biedt aantrekkelijke tarieven – per uur, maand of sprint. Laat uw verwachtingen overtreffen door het hoogste niveau van service, kwaliteit en efficiëntie.

Ervaring op verschillende markten

De bedrijven waar tukkerconnection mee samenwerkt hebben op veel gebieden expertise, waaronder FinTech, mobiele apps, bank- en financiële diensten, gezondheidszorg, reizen en horeca en marketing.

Betere resultaten, meer waarde, minder geld

Door uw applicatie ontwikkeling uit te besteden krijgt u onmiddellijk toegang tot de beste en slimste IT professionals. U hoeft geen tijd te besteden aan het werven, aannemen, trainen en huisvesten van werknemers. Kortom: u behaalt betere resultaten in een kortere doorlooptijd. U krijgt meer waarde voor minder geld, tot een afname van 30 of zelfs 50 procent van uw totale kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in een turn-key of ‘ontwerp en bouw project’? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

tukkerconnection is een handelsmerk van Moja Rada

Henk van Leussen

Nearshore & Outsourcing Professional

Henk van Leussen | Privacy Management Consultant bij Moja Rada

Met meer dan 20 jaar ervaring in IT, project en privacymanagement heb ik mij bewezen als een deskundig professional. Ik heb een innovatieve visie op verandering, een sterk analytisch vermogen en kan en durf out-of-the-box te denken.