Voor ons is de AVG geen core business. Dat heeft als nadeel dat je het ‘er een beetje bij gaat doen’. Gezien de risico’s die je loopt als je niet aan de AVG voldoet, kun je deze werkzaamheden beter uitbesteden.

Johan Knuivers, Stichting Talenta

Henk heeft ons echt bewust gemaakt van onze manier van werken. En we hebben daarbij zeer goed advies gekregen. Niet alleen over processen en werkzaamheden in ons pand in Deventer, maar ook wat betreft externe partijen waarmee wij in andere landen samenwerken, zoals India.

Leona Schaaf, Drukwerkdeal.nl

Wie mag er eigenlijk bij welke gegevens? Kortom, alle processen waar persoonsgegevens bij komen kijken zijn onder de loep genomen. Zo kregen we goed inzicht in waar een datalek kon ontstaan, en wat we operationeel konden doen om dat te voorkomen.

Marc Woolderink, Profit4Cloud

Als middelbare school verwerken we natuurlijk persoonsgegevens van leerlingen en hun ouders. Zijn die persoonsgegevens in onze computersystemen en software goed beschermd? Kunnen we leerlingen en hun ouders díe bescherming bieden waar ze vanuit de AVG recht op hebben?

Hans Krijger, Driestar College

BENIEUWD WAT OPDRACHTGEVERS OVER MOJA RADA ZEGGEN?

Moja Rada | Specialist privacywetgeving AVG | Opdrachtgever Driestar College

Driestar College

“Henk heeft veel kennis van de wet- en regelgeving en zette die kennis met gemak om in wat wij als organisatie nodig hadden. Ook luisterde hij aandachtig en vroeg hij goed door.” Het zijn woorden van Hans Krijger, controller bij het Driestar College – een christelijke middelbare school met locaties in Gouda, Leiden en Lekkerkerk.

Lees hier de review van Driestar College
Moja Rada | Specialist privacywetgeving AVG | Opdrachtgever Profit4Cloud

Profit4Cloud

“Natuurlijk, de boetes die je kunt krijgen als je niet compliant bent zijn stevig. Dat is voor ons een belangrijke reden om actief met de AVG bezig te zijn. Maar het is niet de enige reden”, vertelt Marc Woolderink, co-founder en directeur bij Profit4Cloud. “Wij vinden dat we op de juiste manier met gegevens om moeten gaan. Of de AVG de juiste weg is weet ik niet, maar dit is nu eenmaal de wet. En dan kun je je daar als organisatie maar beter in verdiepen. Samen met een specialist, dat wel. Wij hebben daarvoor Henk van Leussen benaderd, en daar zijn we zeer tevreden over.”

Lees hier de review van Profit4Cloud
Moja Rada | Specialist privacywetgeving AVG | Opdrachtgever Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal.nl

“Wat is al goed geregeld en waar we moeten we nog aan werken?” Met dat vraagstuk benaderde Leona Schaaf-Hofstede, (marketing) data analyst bij Drukwerkdeal.nl, Moja Rada. De vervolgstap? Een nulmeting: de AVG quickscan. En die is heel goed bevallen, vertelt Schaaf. “Henk van Leussen is een aantal dagen bij ons geweest om met personen van verschillende afdelingen te spreken. Facilitair, bijvoorbeeld.”