Voor ons is de AVG geen core business. Dat heeft als nadeel dat je het ‘er een beetje bij gaat doen’. Gezien de risico’s die je loopt als je niet aan de AVG voldoet, kun je deze werkzaamheden beter uitbesteden.

Johan Knuivers, Stichting Talenta

Henk heeft ons echt bewust gemaakt van onze manier van werken. En we hebben daarbij zeer goed advies gekregen. Niet alleen over processen en werkzaamheden in ons pand in Deventer, maar ook wat betreft externe partijen waarmee wij in andere landen samenwerken, zoals India.

Leona Schaaf, Drukwerkdeal.nl

Wie mag er eigenlijk bij welke gegevens? Kortom, alle processen waar persoonsgegevens bij komen kijken zijn onder de loep genomen. Zo kregen we goed inzicht in waar een datalek kon ontstaan, en wat we operationeel konden doen om dat te voorkomen.

Marc Woolderink, Profit4Cloud

Als middelbare school verwerken we natuurlijk persoonsgegevens van leerlingen en hun ouders. Zijn die persoonsgegevens in onze computersystemen en software goed beschermd? Kunnen we leerlingen en hun ouders díe bescherming bieden waar ze vanuit de AVG recht op hebben?

Hans Krijger, Driestar College

BENIEUWD WAT OPDRACHTGEVERS OVER MOJA RADA ZEGGEN?

Moja Rada | Opdrachtgever Driestar College

Driestar College

“Henk heeft veel kennis van de wet- en regelgeving en zette die kennis met gemak om in wat wij als organisatie nodig hadden. Ook luisterde hij aandachtig en vroeg hij goed door.” Het zijn woorden van Hans Krijger, controller bij het Driestar College – een christelijke middelbare school met locaties in Gouda, Leiden en Lekkerkerk.