Voor ons is de AVG geen core business. Dat heeft als nadeel dat je het ‘er een beetje bij gaat doen’. Gezien de risico’s die je loopt als je niet aan de AVG voldoet, kun je deze werkzaamheden beter uitbesteden.

Johan Knuivers, Stichting Talenta

Henk heeft ons echt bewust gemaakt van onze manier van werken. En we hebben daarbij zeer goed advies gekregen. Niet alleen over processen en werkzaamheden in ons pand in Deventer, maar ook wat betreft externe partijen waarmee wij in andere landen samenwerken, zoals India.

Leona Schaaf, Drukwerkdeal.nl

Wie mag er eigenlijk bij welke gegevens? Kortom, alle processen waar persoonsgegevens bij komen kijken zijn onder de loep genomen. Zo kregen we goed inzicht in waar een datalek kon ontstaan, en wat we operationeel konden doen om dat te voorkomen.

Marc Woolderink, Profit4Cloud

BENIEUWD WAT OPDRACHTGEVERS OVER MOJA RADA ZEGGEN?

Moja Rada | Specialist privacywetgeving AVG | Opdrachtgever Profit4Cloud

Profit4Cloud

“Natuurlijk, de boetes die je kunt krijgen als je niet compliant bent zijn stevig. Dat is voor ons een belangrijke reden om actief met de AVG bezig te zijn. Maar het is niet de enige reden”, vertelt Marc Woolderink, co-founder en directeur bij Profit4Cloud. “Wij vinden dat we op de juiste manier met gegevens om moeten gaan. Of de AVG de juiste weg is weet ik niet, maar dit is nu eenmaal de wet. En dan kun je je daar als organisatie maar beter in verdiepen. Samen met een specialist, dat wel. Wij hebben daarvoor Henk van Leussen benaderd, en daar zijn we zeer tevreden over.”

Lees hier de review van Profit4Cloud
Moja Rada | Specialist privacywetgeving AVG | Opdrachtgever Drukwerkdeal.nl