AVG quickscan

Home/Diensten/AVG quickscan
AVG quickscan2020-07-22T14:42:31+02:00

Voldoet uw organisatie aan de AVG?

Wilt u weten of uw organisatie voldoet aan de privacywet? Kies dan voor een AVG quickscan. In één dag kijkt Moja Rada als specialist privacywetgeving hoe uw organisatie persoonsgegevens verwerkt, hoe betrokkenen (bijvoorbeeld klanten of werknemers) geïnformeerd worden en hoe veilig uw IT systemen zijn. Daarnaast bespreken we de consequenties van de privacywetgeving voor uw organisatie en de wijze waarop deze consequenties uw manier van zakendoen beïnvloeden. Kortom: met de quickscan (ook wel nulmeting of gap analyse genoemd) ontdekt u in één dag waar uw kansen en bedreigingen voor de toekomst liggen.

Met een AVG quickscan van Moja Rada naar compliance

AVG aandachtspunten en acties

Maar dat niet alleen. Alle uitkomsten van de quickscan worden voor u vastgelegd in een praktische rapportage. Zo krijgt een helder overzicht van de aandachtspunten voor uw organisatie, inclusief concrete acties die u moet ondernemen om aan de AVG te voldoen.

Het belang van een AVG quickscan

Is uw organisatie een micro, klein of middelgroot mkb bedrijf? Of mkb+ of een nog grotere organisatie? Dan werkt u ongetwijfeld met computersystemen waarbij de gegevens binnen uw eigen organisatie worden opgeslagen, bij aanbieders van private of publieke clouddiensten of beide. De processen welke hieraan voorafgaan, worden onder meer uitgevoerd door medewerkers van de IT afdeling, financiële administratie, HRM (of personeelsafdeling) of marketingafdeling.

De opgeslagen gegevens kunnen een klantenbestand, marketinggegevens of een personeelsadministratie zijn en bevatten dan persoonsgegevens. Elk bedrijf ter wereld dat persoonsgegevens van inwoners binnen de EER verwerkt, moet zich houden aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) – of General Data Protection Regulation (GDPR) in het Engels. Deze Europese wet regelt de bescherming van persoonsgegevens en bepaalt wat u allemaal moet doen – en laten – met de verwerking en hoe u deze moet beschermen.

Als uw organisatie zich niet aan de privacywet AVG houdt, krijgt u met de Autoriteit Persoonsgegevens te maken. Dan wordt het menens. De boetes zijn flink en bedragen maximaal 20 miljoen euro, of 4 procent van de jaarlijkse omzet van een bedrijf. Wilt u met uw organisatie boetes voorkomen? Kies voor een AVG quickscan van Moja Rada.

Waarom een nulmeting van Moja Rada?

Er zijn veel aanbieders van nulmetingen en adviestrajecten te vinden. Wat onderscheidt Moja Rada van andere aanbieders?

 • U wordt begeleid door een gedreven professional met verstand van zaken.
 • Er zijn korte communicatielijnen, zonder bureaucratie.
 • Moja Rada kiest voor een doelgerichte benadering, zodat het succes van de nulmeting meetbaar is.
 • U kunt erop vertrouwen dat afspraken altijd worden nagekomen.

Meer informatie over de AVG gap analyse?

Investeer een uur in een informatief gesprek over wat een AVG gap analyse voor uw organisatie kan opleveren. Bel, e-mail of chat voor een afspraak, of vul via onderstaande knop het contactformulier in. Ik help u graag.

Ik wil meer weten over de AVG gap analyse
Home/Diensten/AVG quickscan

Informatie

Benieuwd wat een AVG quickscan voor uw organisatie betekent?

Vraag vrijblijvend informatie aan

  Veelgestelde vragen

  AVG compliance tools2021-02-27T19:01:26+01:00

  Welke AVG compliance tools kan Moja Rada implementeren?

  Moja Rada is partner van DPOrganizer en kan u helpen met de implementatie van deze privacymanagement tool.

  Kan een abonnement tussentijds worden gewijzigd2019-03-06T15:33:13+01:00

  Kan een abonnement tussentijds worden gewijzigd?

  Opwaarderen tijdens de contractperiode is altijd mogelijk.

  Over het abonnement Basis2019-03-06T14:28:33+01:00

  Voor welke periode sluit ik het abonnement Basis af?

  Het abonnement Basis is alleen per jaar af te sluiten. Als u er voor kiest om per jaar vooraf te betalen ontvangt u een korting van 7 %.